Het autosalon is verhuisd naar onze showroom!

Profiteer nog t.e.m. 31/1 van de saloncondities*

KV01_hor_RGB_v03_EN

Traditioneel is januari de autosalonmaand. Maar omdat momenteel niets is zoals anders, verhuisde Mazda het autosalon naar onze showroom. Natuurlijk hopen we dat u er deze maand ook bij bent. Profiteer t.e.m. 31 januari van onze saloncondities* in alle veiligheid!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke condities. De hele maand januari ontvangen wij u nog altijd het liefst persoonlijk. Maar stel uw bezoek niet té lang uit, want tot het einde van de maand kan u profiteren van onze saloncondities* in alle veiligheid.

U droomt van een 100% elektrische wagen? Een SUV die u zit als gegoten? Neem de digitale snelweg op onze website, wandel rustig doorheen het gamma en neem de tijd om het model van uw dromen te bewonderen en laat u live adviseren.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen in onze showroom. Want wat onveranderd blijft: een nieuwe Mazda live ontdekken, dat kan nog altijd het best bij ons. Of als u dat wil ontvangen we u op afspraak of informeren we u uitgebreid via een telefoongesprek. Welke weg u ook verkiest: van uw veiligheid en onze uitzonderlijke saloncondities mag u zeker zijn!


*Saloncondities geldig voor particulieren vanaf 1/12/2020 tot en met 31/01/2021 op deelnemende modellen. Kom langs in de showroom voor meer info en voorwaarden. 

Fuel consumption icon 0,0-8,0 L/100KM  CO2 emission icon  0-182 G/KM (WLTP)

Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Geef voorrang aan veiligheid. Milieuwetgeving (K.B. 19.03.04) www.mazda.be Info en voorwaarden op mazda.be. De vermelde waarden zijn gebaseerd op de WLTP-test methode en gelden respectievelijk voor de Mazda CX-30 Skycruise, Mazda CX-5 Skycruise en All-New Mazda MX-30 Skycruise (afgebeeld in optionele koetswerkkleuren Soul Red Crystal en Ceramic White 3-tone). V.U.: Mazda Motor Logistics Europe NV, handeldrijvend onder de naam Mazda Motor Belux, invoerder. Blaasveldstraat 162, B-2830 Willebroek. Ondernemingsnummer: 0406.024.281. Rekeningnummer: BE21 3200 0698 7003. Contact: info-be@mazdaeur.com. www.mazda.be.