Salonloze Condities + Extra Salonloze Korting van € 5001

Ontdek wat u bespaart in onze showroom!

BMS2022 - Salonloze condities dec 2021

Het Autosalon zal dit jaar zoals u weet niet doorgaan. Maar de beste tradities blijven bestaan! Zo geniet u ook nu van onze vertrouwde condities op het hele gamma. Waarom wachten tot januari? Kom alvast langs en ontdek het mooie extraatje dat u ontvangt van ons.

Dit jaar zal het Autosalon niet doorgaan. Maar een andere traditie blijven we graag trouw: rond deze tijd van het jaar mag u zoals steeds rekenen op onze vertrouwde condities op het hele gamma. Maar dit jaar hebben we nog iets extra’s in petto … en waarom zouden we dan nog wachten tot januari?

Salonloze Condities + € 500 Extra Salonloze Korting1. Exclusief bij ons, inclusief het beste advies en dat in alle veiligheid!

U droomt van een 100% elektrische wagen? Een SUV die u zit als gegoten? Neem de digitale snelweg op onze website, wandel rustig doorheen het gamma en neem de tijd om het model van uw dromen te bewonderen.

SALONLOZE CONDITIES: ENKELE SUGGESTIES

We verwelkomen u graag om de strakke lijnen van onze Mazda’s te komen ontdekken. Met in de spotlights: 

  • De gloednieuwe Mazda CX-5 2022
  • De stoere maar elegante Mazda CX-30
  • De 100% elektrische Mazda MX-30 

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen in onze showroom. Want wat onveranderd blijft: een nieuwe Mazda live ontdekken, dat kan nog altijd het best bij ons. Of als u dat wil ontvangen we u op afspraak of informeren we u uitgebreid via een telefoongesprek. Welke weg u ook verkiest: van uw veiligheid en ons vertrouwde advies mag u zeker zijn!

Fuel consumption icon 0,0-8,0 (L/100KM)    -  CO2 emission icon  0-182 (G/KM) (WLTP)

Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.Geef voorrang aan veiligheid

1 Korting geldig voor particulieren van 01/12/2021 tot en met 31/12/2021 op deelnemende modellen. Gelieve uw Mazda-verdeler te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.

2 Vanaf 1/9/2018 worden het verbruik en de CO2-uitstoot berekend conform de WLTP-test (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test procedure). De overheid kan zich echter nog steeds voor bepaalde fiscale doeleinden beroepen op de NEDC 2.0 -waarden. De WLTP-test vindt plaats op een uniforme, gestandaardiseerde en gecontroleerde wijze in het testlabo op basis van een testcyclus. Het verbruik en de CO2 uitstoot wordt daarenboven gemeten op basis van een voertuig met een basisuitrusting zoals beschikbaar op het moment van de meting. Optionele uitrustingen, rijstijl, verkeersomstandigheden en omgevingsfactoren kunnen deze gegevens beïnvloeden. Het daadwerkelijke verbruik en CO2-uitstoot kan dan ook verschillen van de WLTP-waarde. De verkopende concessiehouder en Mazda zijn hiervoor in geen geval aansprakelijk. Indien u meer informatie wenst met betrekking tot deze waarden en/of de mogelijke impact van de NEDC 2.0 -waarden op de fiscaliteit van een voertuig, gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder. Meer info over verbruik en CO2 op nl.mazda.be/wltp.

De vermelde waarden zijn gebaseerd op de WLTP-test methode en gelden voor de Mazda CX-5 2022, Mazda MX-30 en Mazda CX-30 (afgebeeld in optioneel koetswerkkleur Soul Red Crystal en Ceramic White 3-tone).

V.U.: Mazda Motor Logistics Europe NV, handeldrijvend onder de naam Mazda Motor Belux, invoerder. Blaasveldstraat 162, B-2830 Willebroek. Ondernemingsnummer: 0406.024.281. Rekeningnummer: BE21 3200 0698 7003. Contact: info-be@mazdaeur.com. www.mazda.be.